Bordsreservationer

Underbara Ursula välkomnar dig att boka bord för en morgonmöte med havsfrukost, en affärslunch med viktiga affärspartners eller en stund med dina vänner. Vår meny är fylld med säsongens läckerheter. En stund i Ursulas atmosfär värmer själen. Ursula gör gott!

Vänligen notera att om du inte hittar en lämplig tidpunkt eller om du vill boka för en större grupp, ring oss på 09 652 817.

BOKA BORD

Privata evenemang

Arrangera ditt evenemang på det magnifika Ursula! Ursulas utmärkta läge, serviceinriktade kundbetjäning och högkvalitativa kök garanterar en lyckad tillställning.

Presskonferenser, middagar, bröllop samt företags- och familjefester kan hållas här på Ursula. Cocktailtillställningar fungerar även för större grupper. Vi hjälper gärna till med alla arrangemang och frågor som rör ditt evenemang.

Det är möjligt att arrangera evenemang i våra utrymmen enligt följande: Havsrummet för 80 personer, Parkrummet för 60 personer samt den stora sommarterrassen för 250 personer. Hela restaurangen kan också bokas för privata evenemang.

Du kan även beställa catering från oss för möten och fester. Vid behov levererar vi catering till exempel till ditt kontor eller hem.

Förfrågningar: kaivopuisto@ursula.fi eller per telefon 09 652 817.

Tyvärr är möjligheterna att arrangera privata evenemang begränsade under vår högsäsong från maj till augusti. Vi hjälper gärna med ytterligare frågor.