Kahvi

Ursulassa tarjoilemme kahta Pauligin luomusuodatinkahvia: Tyyni- ja Aava-kahveja, kummatkin Reilun kaupan luomukahveja. Lisäksi jauhamme kahvipavut paikan päällä itse.

Aava on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti Porvoon Robert Paulig-pienpaahtimolla. Vaaleapaahtoisen Aavan lempeän paahteisessa maussa on hedelmäisyyttä ja pirteää hapokkuutta. Tarjoiltavan Aavan paahtoaste on 2.

Tyyni on herkullisen vivahteikas kahvi, jonka pähkinäiset aromit ovat peräisin Kolumbian pohjoisten Sierra Nevada de Santa Maria -vuoriston rinteiltä. Kahviin valikoidut, luonnonmukaisesti viljellyt pavut kypsyvät ilman keinotekoisia ravinteita ja torjunta-aineita. Tyynen pavut paahdetaan meille tilauksesta Porvoon paahtimolla, käyttäen biokaasua sekä itsetuotettua aurinkoenergiaa. Tyynin paahtoaste on 4. Tyyni-kahvia voit ostaa myös mukaan joko papuina tai valmiiksi jauhettuna.

Tyrsky on espressopapu, joka paahdetaan juuri meitä varten Pauligin paahtimolla Porvoossa. Pavun paahtoaste on 5/5 ja yhdessä laadukkaan maidon kanssa cappuccinot ja lattet ovat pehmeän herkullisia. Myymme myös Tyrskyä sekä Aavaa mukaan otettavissa pusseissa!