Kahvi – Coffee

Ursulassa tarjoilemme kahta Pauligin luomusuodatinkahvia: Tyyni- ja Aava-kahveja, kummatkin Reilun kaupan luomukahveja. Lisäksi jauhamme kahvipavut paikan päällä itse.

Aava on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti Porvoon Robert Paulig-pienpaahtimolla. Vaaleapaahtoisen Aavan lempeän paahteisessa maussa on hedelmäisyyttä ja pirteää hapokkuutta. Tarjoiltavan Aavan paahtoaste on 2.

Tyyni on herkullisen vivahteikas kahvi, jonka pähkinäiset aromit ovat peräisin Kolumbian pohjoisten Sierra Nevada de Santa Maria -vuoriston rinteiltä. Kahviin valikoidut, luonnonmukaisesti viljellyt pavut kypsyvät ilman keinotekoisia ravinteita ja torjunta-aineita. Tyynen pavut paahdetaan meille tilauksesta Porvoon paahtimolla, käyttäen biokaasua sekä itsetuotettua aurinkoenergiaa. Tyynin paahtoaste on 4. Tyyni-kahvia voit ostaa myös mukaan joko papuina tai valmiiksi jauhettuna.

Tyrsky on espressopapu, joka paahdetaan juuri meitä varten Pauligin paahtimolla Porvoossa. Pavun paahtoaste on 5/5 ja yhdessä laadukkaan maidon kanssa cappuccinot ja  ovat pehmeän herkullisia. Myymme myös Tyrskyä sekä Aavaa mukaan otettavissa pusseissa!

In Ursula we serve two different filter coffees, both are organic Fair Trade coffees made spesifically for us.

Aava coffee is roasted responsibly and organically. It’s a light roast of a  degree of 2.

Tyyni is our own roast from Paulig Roastery Porvoo. Tyyni coffee beans get their delicate acidity and nutty flavor from the hills of Colombian Sierra Nevada de Santa Maria mountain range. Tyyni is roasted with the energy made from biogas and self-generated solarpower. It’s roast degree is 4.

Our Tyrsky is an espresso blend also from Paulig Roastery Porvoo. The beans are roasted just for us and make for a soft and delicious flavour for your cappuccinos and cafe lattes.

If you end up liking our coffees as much as we do, you can buy them in small packages for home-use for only 7,90€.