KESÄN REKRYTOINNIT AUKEAVAT NYT

Haemme kesäksi 2023 salin vuoropäällikköä, kassatarjoilijoita, kokkeja, keittiöapulaista sekä kesäseteliläisiä.
Työhakemuksen voit lähettää osoitteeseen tyopaikka@ursula.fi
Laitathan hakemuksen otsikkoon mihin tehtävään haet.

Haastattelemme ensimmäisenä sali- ja keittiötyöntekijät helmi-maaliskuun aikana ja kesäseteliläiset maalis-huhtikuun aikana.

_____________________________________________________________________________

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ, 1 paikka
Määräaikainen työsuhde, 1.6.-30.8.2023 112,5h
Toivomme osa-aikaista aloitusta jo ennen kesäkuuta. Sesonkimme alkaa jo kevätauringon alkaessa lämmittää.

Etsimämme Ursulan kesävuoropäällikkö omaa aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä esimiestehtävistä. Hän uskaltaa ottaa vastuuta, hallitsee kokonaisuuksia, osaa organisoida ja tekee työnsä aina tunnollisesti sekä tehokkaasti. Hän kannustaa, ohjaa ja motivoi muita sekä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Vuoropäällikkönä vastaat työvuorosi aikana vuoron toimivuudesta ja tehokkuudesta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut suorittavaan työhön ja ohjaat työtä omalla esimerkilläsi. Ursulassa järjestetään runsaasi yksityis- ja yritystilaisuuksia, joten kokemus tilaisuustarjoilusta ja / tai tilaisuuden myynnistä katsotaan eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin ja sinulla on suuri asiakaspalvelijan sydän.Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Voit olla jo kokenut esimies tai urasi alussa oleva tulevaisuuden suunnannäyttäjä, asenne ratkaisee!

Työtehtävä edellyttää vastaavan hoitajan pätevyyttä ja hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielitaitoa.

_____________________________________________________________________________

KASSATARJOILIJA, 7 paikkaa
Määräaikainen työsuhde, 1.6.-30.8.2023 112,5h tai 90h
Toivomme osa-aikaista aloitusta jo ennen kesäkuuta. Sesonkimme alkaa jo kevätauringon alkaessa lämmittää.

Ursulan kesätyöntekijänä vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Työpanoksesi on tärkeässä osassa täydentämässä koko tiimiä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, erikoiskahvien valmistusta, esimerkiksi salaattien ja cocktailien valmistusta sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtimista. Tärkeintä tietenkin on, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, eikä hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta ja pystyt palvelemaan Kaivopuiston asiakaskuntaa kiitettävästi.

Ursulan kesätyöntekijä on tottunut työskentelemään ravintola- tai kahvilaympäristössä ja tarttuu työhön oma-aloitteisesti. Etsimämme henkilö on tarvittaessa valmis joustamaan sekä laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.  

Työ edellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä, anniskelukokemusta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Baristan ammattitaito sekä lounas- ja ala carte- tarjoilukokemus ovat hyödyllisiä.

Perehdytämme valitut työntekijät Ursulan toimintatavoille, koulutamme henkilöt talon viini- ja cocktailmaailmaan sekä jokainen kesätyöntekijä osallistuu baristakoulutukseen.

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaat sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

_____________________________________________________________________________

KOKKI , 2 paikkaa
KEITTIÖAPULAINEN, 1 paikka

Määräaikainen työsuhde, 1.6.-30.8.2023 112,5h tai halutessasi 90h

Keittiössämme valmistuu monenlaista. Kylmällä puolella tehdään runsaasti kahvilatuotteita: avoleipiä, leivonnaisia, paistetaan pullia ja croissanteja, koristellaan tuotteita ja asetetaan niitä esille. Lisäksi kylmällä puolella valmistetaan lounaan salaatteja. Lämpöisellä puolella tehdään lounasta tuoreista raaka-aineista sekä iltaisin ala carte-annoksia. Ravintola ja keittiö ovat avoinna seitsemän päivää viikossa.

Keittiön henkilökunta tekee kaikkia työtehtäviä kesän ajan ja sujuvasti auttavat toisiaan kiireisinä hetkinä.

Timanttisen ammattitaidon lisäksi arvostamme nopeutta ja joustamiskykyä. Sesongin aikana olemme jonkun verran säästä riippuvaisia ja sen myötä vuoroissa oletetaan hieman joustavan. Arvostamme myös leivontataitoja ja -halukkuutta sekä vegaanisten ruoanlaiton osaamista ja tahtotilaa sitä kehittää, lounaallamme on päivittäin vaihtua vegaaninen ruoka.

Keittiöapulaistelta toivomme oppimishalukkuutta ja vaadimme hygieniapassin. Aiempi keittiötyöskentely katsotaan eduksi.

_____________________________________________________________________________

KESÄSETELILÄINEN, 16 paikkaa
Kesäseteliläiset nuoret työskentelevät kahden viikon jaksoissa kesäkuun alusta koulujen alkuun saakka.

Kesäseteliläiseksi hakevalta nuorelta toivomme innokkuutta työhön, valmiutta tehdä työtä myös viikonloppuisin (vikonloppuvuoroista maksamme asianmukaisen lisäkorvauksen) ja tahtotilaa oppia uutta ja tehdä työ huolellisesti.

Lisätietoa kesäseteleistä:

Helsinki https://nuorten.hel.fi/opiskelu-ja-tyo/kesaseteli/

Espoo https://www.espoo.fi/fi/nuoret/kesaseteli

Vantaa https://www.vantaa.fi/fi/mikkolan-koulu-kesatyo-2023

_____________________________________________________________________________