Liity Ursulan kanta-asiakkaaksi!Kliento on aivan uudenlainen hauska kanta-asiakaspalvelu, jonka avulla haluamme nyt myös Café Ursulassa palkita omia uskollisia kanta-asiakkaitamme.

Kliento-kortin avulla keräät näppärästi leimoja lounaspassiin aina kun käyt Café Ursulassa lounaalla. Joka kymmenes buffetlounas on sinulle ilmainen.

Lisäksi keräät kaikista ostoksistasi pisteitä. Kertyneillä pisteillä voit halutessasi lunastaa jonkun kanta-asiakaspalkinnoistamme. Voit mm. lunastaa kaksi aamiaista tai kaksi kahvia yhden hinnalla, tai voit tulla nauttimaan uudesta sunnuntaibrunssistamme puoleen hintaan.

Skannaamme Kliento-korttisi aina ostosten yhteydessä ja leimasi ja pisteesi tallennetaan Kliento-palveluun. Kun käyt rekisteröimässä korttisi Kliento-palveluun osoitteessa www.kliento.net pääset helposti seuraamaan leimojesi ja pisteidesi kertymistä. Sieltä voit myös antaa meille palautetta ja kertoa mieltymyksistäsi. Rekisteröimällä korttisi varmistat myös, että arvokkaat pisteesi ja leimasi eivät häviä, vaikka kadottaisit korttisi.

Yhdellä ja samalla Kliento-korttilla keräät palkintoja myös monessa muussakin paikassa. Kliento-korttia voit käyttää myös mm. Helsinki Day Spassa, Ciao Cafféssa, Steam Coffeessa, Teekauppa Chayassa ja monessa muussa pääkaupunkiseudun kaupassa, ravintolassa ja kahvilassa. Vain yksi kortti riittää!

Voit tutustua Kliento palveluun osoitteessa www.kliento.net. Löydät Klienton myös Facebookista osoitteesta www.facebook.com/klientosuomi.

Kliento-kortti on asiakkaillemme täysin maksuton ja sen käyttöönotto on erittäin helppoa. Jos et vielä omista Kliento-korttia, voit noutaa itsellesi sellaisen Café Ursulasta!