Pöytävaraus

 

Ihanaan Ursulaan voit varata pöydän aamutapaamiseen meriaamiaiselle, tärkeille liikekumppaneillesi lounaalle tai hetkeen ystäviesi kanssa. Lounaamme ja sunnuntaibrunssimme ovat pullollaan sesonkiherkkuja. Hetki Ursulan tunnelmassa lämmittää mielen. Ursula tekee hyvää!

 

Huomioithan, että varauksia ei voi tehdä nettisivujen kautta samalle päivälle. Saman päivän varauskyselyt 09 652 817.

Varaa pöytä
Yhteystiedot

 

Yritys- ja yksityistilaisuudet

 

Järjestä tilaisuutesi Ursulan upeassa merellisissä miljöössä. Ursulan loistava sijainti, huomioiva asiakaspalvelu ja Ursulan keittiön valmistamat herkut takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Lehdistötilaisuudet, illalliset sekä häät ja yritys- ja perhejuhlat on mahdollista järjestää Ursulassa.
Cocktailtilaisuudet onnistuvat suuremmallekin henkilömäärälle. Autamme mielellämme kaikessa tilaisuuteenne liittyvissä järjestelyissä ja kysymyksissä.

Ursulan tiloihin voi järjestää tilaisuuksia seuraavasti: Merisaliin 80 hengelle, Puistosaliin 60 hengelle, terassille 250 hengelle

Voitte tilata meiltä myös tarjoilut kokouksiin ja juhliin. Tarvittaessa toimitamme tarjoilut esimerkiksi toimistollenne tai kotiinne.

 

Tiedustelut kaivopuisto@ursula.fi tai puhelimitse 09 652 817.

 

Valitettavasti suursesonkinamme toukokuusta elokuuhun yksityistilaisuuksien järjestäminen on rajallisempaa. Autamme mielellämme lisäkysymyksissä.