Pöytävaraus – Table reservation

 
Ihanaan Ursulaan voit varata pöydän aamutapaamiseen meriaamiaiselle, tärkeille liikekumppaneillesi lounaalle tai hetkeen ystäviesi kanssa. Lounaamme ja sunnuntaibrunssimme ovat pullollaan sesonkiherkkuja. Hetki Ursulan tunnelmassa lämmittää mielen. Ursula tekee hyvää!

Breakfast at Ursula? Maybe business lunch or wonderful meeting with friends? Here you can make a table reservation for Ursula. Welcome!

Huomioithan, että varauksia ei voi tehdä nettisivujen kautta samalle päivälle. Saman päivän varauskyselyt 09 652 817.
Please note that you can´t make a table reservation for the same day. Same days reservations by phone 09 652 817.
 

Varaa - Reserve
-

 
 

Yritys- ja yksityistilaisuudet – Private events

 
English version coming soon.
 
Järjestä tilaisuutesi upeassa Ursulassa. Ursulan loistava sijainti, huomioiva asiakaspalvelu ja Ursulan laadukas keittiö takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Lehdistötilaisuudet, illalliset sekä häät ja yritys- ja perhejuhlat on mahdollista järjestää Ursulassa.
Cocktailtilaisuudet onnistuvat suuremmallekin henkilömäärälle. Autamme mielellämme kaikessa tilaisuuteenne liittyvissä järjestelyissä ja kysymyksissä.

Ursulan tiloihin voi järjestää tilaisuuksia seuraavasti: Merisaliin 80 hengelle, puistosaliin 60 hengelle sekä suurelle kesäterassille 250 hengelle. Myös koko ravintola on varattavissa yksityistilaisuuteen.

Voitte tilata meiltä myös tarjoilut kokouksiin ja juhliin. Tarvittaessa toimitamme tarjoilut esimerkiksi toimistollenne tai kotiinne.

Tiedustelut kaivopuisto@ursula.fi tai puhelimitse 09 652 817.

Valitettavasti suursesonkinamme toukokuusta elokuuhun yksityistilaisuuksien järjestäminen on rajallisempaa. Autamme mielellämme lisäkysymyksissä.