Rapukausi alkaa 21.7 Nautintoja näköalapaikalla meren äärellä

Ursulan rapukausi jatkuu ja paranee! Varaa paikkasi Ursulan upeissa maisemissa. Rapumenu tarjoillaan vähintään 6 hengen seurueille.
Tilaus – ja pöytävaraus 3 päivää etukäteen. Ravut alkuruokana päivän hintaan. Varaukset kaivopuisto@ursula.fi  tai 09 65 2817

 

Alkumaljaksi suosittelemme

Perlage Quorum Prosecco Superiore Extra dry  44€/0,75l plo

maku;  kuiva, elegantti, tasapainoinen, vihreää omenaa (luomu)

 

RAPU MENU Á LA URSULA

 

Kotimaiset keitetyt ravut paahtoleivän, luomuvoin ja tillin kera

Alkuruoaksi suosittelemme 8–15 rapua/henkilö

(Päivän hinta)

viinisuositus; Abtei Himmerod Riesling Trocken, Saksa 42€ / 0,75l plo
maku; kuiva, mineraalinen, raikas, sitruksinen

 

***

Paistettua siikaa, kanttarellikastiketta ja varhaisperunaa (L,G)

viinisuositus; Poggio del Sasso Vermentino, Italia 6,70€ / 12 cl
maku: kuiva, tasapainoinen, miellyttävä hapokkuus, aromikas, hedelmäinen

tai vaihtoehtoisesti

Marmorinhärän fileepihviä ja salsa verdeä  (L,G)

viinisuositus; Jústo, Veneto, Italia  42€ / 0,75l plo
maku; täyteläinen, puolukkaa, mausteisuutta, pehmeät tanniinit

***

Kotimaisia vadelmia, marenkia ja vaniljaista kermarahkaa (L,G)

viinisuositus; Maschio dei Cavalieri Prosecco DOC Extra Dry 6,40€ / 12 cl
maku; kuiva, monipuolinen, raikas


Menu hinta 38 € / henkilö

Ravut päivän hintaan €/kpl