Ursulan kesäyön unelma -perjantaiklubi aloittaa Café Ursulassa 

Kaivopuiston legendaarisen Café Ursulan terassilla toteutetaan tämän kesän heinä- ja elokuun perjantai-iltaisin kesäyön unelmia livekeikkojen ja DJ-iltojen muodossa. Liveartistit Ursulan kesäyön unelma -klubeilla eivät juuri esittelyjä kaipaa: ensimmäisellä liveklubilla esiintyy soolona Anssi Kela (pe 31.7. klo 20.00) ja toisella Jonna Tervomaan ja Jussi Jaakonahon muodostama SähköDuo (pe 14.8. klo 20.00). Muina perjantaina (24.7. ja 7.8.)
levymusiikkia soittaa DJ Tokemon.

ANSSI KELA
Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa yli tunnin mittaisen keikan. Erikois-Emmalla palkittu uuden sukupolven laulaja-lauluntekijä edustaa uutta 2000-luvun soundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

SÄHKÖDUO
Laulaja-lauluntekijä Jonna Tervomaan ja kitaristi-tuottaja Jussi Jaakonahon vaikuttava SähköDuo käsittelee Tervomaan tuotantoa raikkaasti ja ennakkoluulottomasti. Yhteistyö hioutuu aina uudelle, arvaamattomalle tasolle. Tervomaan laulu ja laulut saavat ympärilleen tilaa ja niistä löytyy näin alati uusia puolia. Ohjelmistossa pysyy pidetyimpiä klassikoita, mutta myös uudempaa ja harvinaisempaakin tuotantoa. SähköDuon voimakas vaikutus ei jää kaipaamaan ympärilleen lisä-ääniä. 

DJ TOKEMON
Dj Tokemon-nimen takaa löytyy Melrose-yhtyeen laulaja-kitaristi Tokela. Tokemonin levylaukusta löytyy hämmästyttävä skaala uutta ja vanhaa musiikkia juurirockista punkiin, americanasta souliin, jazzista punkiin. Tokemon ei kuitenkaan ole jokaiselle jotain-levyautomaatti, vaan valitsee settinsä pieteetillä, oman tähtikarttansa merkkejä seuraten. Kuuntele Dj Tokemonin soittolistoja Spotifysta nimellä MC Tokemon – korona-aikana mies on pusannut kasaan tähän mennessä 49 erilaista loistokasta soittaria.