RAVINTOLOIDEN SULKEMISPAKKO

Ravintolat on suljettava kiihtymis- ja leviämisalueilla koronaepidemian vuoksi 8.3.-18.4.2021 väliseksi ajaksi. Takeaway-myynti on kuitenkin sallittua ja haluamme tarjota asiakkaillemme paikan, josta saa herkullista kahvia sekä lämmintä palvelua myös poikkeuksellisena aikana. Tarjoamme toki myös lounaita, perinteisiä Ursulan kahvilatuotteita, virvokkeita sekä mietoa alkoholia mukaan vietäväksi.

AUKIOLOAJAT
Olemme avoinna joka päivä klo 9.00-16.00

Ravintolan asiakastilat sisällä ja ulkona, sekä wc-tilat ovat suljettuna. Noudathan juomasi sekä ruokasi ravintolan sisätiloista ja nautit sen muualla kuin ravintolan sisä- tai terassitiloissa. Näin noudatamme ravintoloille määrättyjä ohjeita. Tulethan Ursulaan kiirettömänä ja noudattaen turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia.

SAAPUMINEN RAVINTOLAAN
Ravintolaan saavutaan ainoastaan pääovesta ja poistutaan terassin ovesta.
Pääoven yhteydessä on käsien desinfiointipiste. Toivomme asiakkaidemme käyttävän kasvomaskia asioidessaan ravintolan sisätiloissa.

TILAAMINEN
Takeaway-tuotteet tilataan kassalta normaaliin tapaan. Pyrimme antamaan kaikki tuotteet välittömästi tilauksen yhteydessä. Mikäli joudut odottamaan, odotatahan tuotteitasi turvavälit säilyttäen. Toivomme, että käytät korttimaksua.

RUOKAILU
Ravintolan asiakastilat terassi mukaanlukien on suljettuna määräysten mukaisesti. Ruoat ja juomat voi nauttia ravintolan alueen ulkopuolella.

LOUNAS
Tarjoamme lounasta arkisin kello 11-14:30 välisenä aikana.
Vaihtoehtoina on joka päivä lohikeitto sekä ruokaisat salaatit. Näiden lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva lämmin lounas sekä tilauksesta vegaaninen vaihtoehto.

Katso päivän ruokatarjonta tästä: http://www.ursula.fi/ruoka/

KAHVILATUOTTEET
Ursulan tutut klassikot, kuten katkarapu- ja lohileipä ovat saatavilla myös poikkeuksellisena aikana. Vitriinistämme löytyy myös runsas valikoima muita herkuja, mitkä voit nauttia Kaivopuiston keväisessä auringossa.

Ursulasta voit ostaa myös mietoja alkoholituotteita mukaan. Saat halutessasi take away-kassiisi oluet, siiderit ja miedot viinit.