Viinit – Wines

”Juon samppanjaa vain kahdesta syystä: kun olen rakastunut ja kun en ole.” – Coco Chanel

”I only drink Champagne on two occasions, when I am in love and when I am not.” – Coco Chanel


 
Kysy myös vaihtuvia viinejä ja samppanjoita – We have also changing wines, ask more from staff
 

Kahvi – Coffee

Ursulassa tarjoilemme kahta Pauligin luomusuodatinkahvia: Mundo tummapaahtoa sekä Juhla Mokkaa, kummatkin Reilun kaupan kahveja. Lisäksi jauhamme Juhla Mokan paikan päällä itse.

Mundo on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti arabica-kahvipavuista. Lempeän paahteisessa maussa on vivahteena tummaa sokeria ja hunajaa. Mundo-tuoteperheen pakkaukset valmistetaan 45 prosenttisesti kasvipohjaisista ja uusiutuvista lähteistä. Tarjoiltavan Mundon paahtoaste on 3.

Juhla Mokka on herkullisen vivahteikas kahvi, jonka marjaisat aromit ovat peräisin Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan parhaista kahvilaaduista. Kahviin valikoidut, luonnonmukaisesti viljellyt pavut kypsyvät ilman keinotekoisia ravinteita ja torjunta-aineita. Tarjoiltavan Juhla Mokan paahtoaste on 2.

Ursula Blend on espressopapu joka paahdetaan juuri meitä varten Pauligin paahtimolla Porvoossa. Pavun paahtoaste on 5/5 ja yhdessä laadukkaan maidon kanssa cappuccinot ja  ovat pehmeän herkullisia. Myymme Ursula Blendiä myös mukaan otettavissa pusseissa!

In Ursula we serve two different filter coffees. Dark roasted Mundo coffee is roasted responsibly and organically. Mundo is from arabica-beans and degree of the roast is 3. Lighter and also organic Juhla Mokka is from the best beans from Africa and Middle and South America. Degree of the roast is 2.

Our Ursula Blend is espresso blend from Paulig Roastery Porvoo. Beans are roasted just for us and makes soft and delicious flavour for your cappuccino and cafe latte.